Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VOKÁLIS BÉRLET 1. - BALI JÁNOS ÉS AZ A:N:S CHORUS KONCERTJE
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az A:N:S Chorust Bali János — azóta Liszt-díjat elnyert művész — alapította 1993-ban, elsősorban a nagyszabású reneszánsz vokális darabok előadására. A Hungaroton Classicnál felvett hat lemeze a világ legnevesebb lemezkritikai fórumainak — Gramophon (GB), Diapason (F), klassik.com (D), medieval.org (USA) — legnagyobb elismeréseit nyerte el.

Bérletsorozatunkba négy különleges műsor került, melyek műsora az Ars Novától a kora klasszikáig a vokális muzsika legizgalmasabb darabjaiból válogat: A „Forrás dalai” az első modern művész, a 14. századi költő és zeneszerző Guillaume de Machaut egyik legmegkapóbb alkotása: hatalmas, fél órás, háromszólamú dal, mely a Szentháromság misztériumáról elmélkedik. Plummer miséje a 15. századi angol zeneszerzés egyik legérdekesebb műve; Ockeghem motettája pedig, mellyel testéből távozó lelkét ajánlja az égiek oltalmába, az 1500 körüli évek egyik legnagyszerűbb remekműve. Jacob Obrecht geometrikus-konstruktív reneszánsz művészetét egy eddig alig előadott miséje és pompás ötszólamú motettái mutatjuk be. Salomone Rossi héber nyelvű korabarokk zsoltárai és dalai nem csupán különös édességet kínálnak a fülnek, de az európai zsidó kultúra egyedülálló emlékét is jelentik. A második Bach-fiú, Carl Philipp Emanuel oratóriuma pedig a klasszika és romantika egyik forráspontját rejti, s ugyanolyan szimbolikus-emblematikus darabja a felvilágosodás korának és az érzékeny („empfindsamer”) stílusnak, mint Monteverdi Orfeója a barokknak. Műsor:
John Plummer: Missa sine nomine
Johannes Ockeghem: Intemerata Dei Mater
Guillaume de Machaut: Le lay de la fonteinne Közreműködők:
A:N:S Chorus
Vezényel: Bali János
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?