1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
L1 DANCEFEST 2014 - HEROLD E.:VIZITÁCIÓ; KADRINOORMETS-KADI M.:AN HOUR OF; BICZÓK-MESZERICS-CZITROM
MU Színház - Színházterem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
643 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Öt nap alatt négy helyszínen tizenkét előadás, kiállítás, beszélgetések és workshopok várják a kortárs táncfesztivál kedvelőit.

z L1danceFest program-összeállításában Ladjánszki Márta - táncos, koreográfus, a fesztivál művészeti vezetője - szakmai szempontjai követhetők nyomon: "Igyekeztem olyan fellépőket meghívni idén is, akiket személyesen ismerek, és akik művészi munkájukkal inspirálóan hatottak rám."
A fesztivál célja, hogy olyan itthon még kevésbé vagy egyáltalán nem ismert alkotókat mutasson be Budapesten, akik egyéni hanggal, letisztult tudással és magas szintű technikai felkészültséggel rendelkeznek.

Az 1998-ban létrejött és 2002-ben hivatalosan megalapított, kezdetben főleg független magyar táncművészeket tömörítő L1 Egyesület egyik alapvető célkitűzése a kortárs tánc népszerűsítése – külföldi és magyar produkciók és koprodukciók létrejöttének elősegítése, valamint tehetséges művészek munkáinak bemutatása révén. Az L1danceFest az egyesület legjelentősebb, évente megrendezésre kerülő eseménye az elmúlt időszak során fokozatosan alakult át egy egyre szélesebb földrajzi és előadó-művészeti spektrumot felölelő nemzetközi szemlévé, mely már nem csupán az L1-tagoknak és rezidens művészeknek kínál bemutatkozási lehetőséget, hanem elsősorban neves külföldi fellépők munkáit igyekszik megismertetni a magyar közönséggel.

Az idei év meghívott országai: Csehország, Észtország, Horvátország, Izrael, Japán, Magyarország, Románia szeptember 19.
19:00 / MU Színház Herold Eszter (H) Vizitáció - Bemutató
20:00 / MU Színház kadrinoormets-Kadi Maria (EST) an hour of
21:30 / MU Színház Biczók Anna-Meszerics András-Czitrom Ádám (H) Kutyát nem eszünk - Bemutató

Helyszín

MU Színház
Budapest, XI., Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!