Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CROSSING THE LINES - SZENTPÁLI ROLAND KONCERTJE / CAFE BUDAPEST 2014
Bálna Event Hall - Bálna – Event Hall

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Hatalmas méretű, óriás tölcsérű fúvós hangszer. A tuba egykori "virtuózai" komótosan bandukoltak a tűzoltó zenekar végén.

A maiak, meghazudtolva az instrumentum veleszületett nehézkességét, a legfürgébb hangszeresekkel is felveszik a versenyt. Szentpáli Roland nemcsak tubásként, hanem zeneszerzőként is sokat tett azért, hogy mind ritkábban jussanak eszünkbe tubával kapcsolatos sztereotípiák. Kompozícióiban a tuba ezerarcú, mindenféle stílusban otthonos mozgó hangszernek mutatkozik. A klasszikus hangvétel ugyanolyan "jól áll neki", mint a jazz vagy a crossover. Dolgozott a Romhányi Áron és Szendőfi Péter alkotta Loop Doctors nevű formációval, az együttműködés során a tuba forradalmian új szerepet kapott, egyszerre töltötte be a zenei alap funkcióját és adott elő lélegzetelállító szólókat. A jazz azóta is vonzza Szentpáli Rolandot, a Crossing the lines címet viselő koncertjén is felcsendül majd egy kifejezetten jazz inspirálta mű, a Fantasy, mely három jazz dal transzformációja. Eredetijük a Szentpáli Roland, Romhányi Áron és a beat-box fenomén, Revolutinon alkotta trió, az RTB CREW nevű Jazz/Fusion lemezére készült.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?