Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JÓTÉKONYSÁGI KONCERT
Veszprémi Petőfi Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 172 értékelés alapján
  Leírás
Az Egészség útja címmel nagyszabású rendezvényt tartanak Veszprémben szeptember 13-án délelőtt 10 és délután 14 óra között. A program zárásaként Presser Gábor és Kövi Szabolcs ad koncertet a Petőfi Színházban. Az est bevételét a Csolnoky Ferenc Kórház Intenzív Osztálya számára ajánlják fel a szervezők.

A tavalyi rendezvény sikerén felbuzdulva a Szövetség az Egészséges Veszprémiekért Egyesület ismét megszervezi az Egészség útja elnevezésű programját - hangzott el a városházán tartott sajtótájékoztatón. Ennek keretében szeptember 13-án (szombaton) 10 és 14 óra között a Lovassy Gimnázium tornacsarnokába várják az érdeklődőket, ahol az egészséges életmód jegyében sportvetélkedőket tartanak, lesznek ingyenes szűrővizsgálatok, orvosi előadások, kiállítások és bemutatók. Az egészségnap záróakkordjaként 17 órától a Petőfi Színházban Kövi Szabolcs, majd Presser Gábor ad koncertet. Az est bevételét a Csolnoky Ferenc Kórház Intenzív Osztálya számára ajánlják fel a szervezők.
Tavaly mintegy négymillió forint gyűlt így össze a kórház javára. A délelőtti programok ingyenesek – a témához kapcsolódva korlátozott számban még fogadnak kiállítót –, a jótékonysági koncertre jegyek a Petőfi Színház jegypénztárában igényelhetők.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Veszprémi Petőfi Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
Veszprémi Petőfi Színház, 8200 Veszprém, Óvári Ferenc utca 2 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?