Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ROOS VAN BERKEL ÉS BERGER GYULA: „YOUR BODY – MY LANDSCAPE”
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
'Your body-My landscape' - Magyar-holland koprodukció

Az alkotók ajánlója: 'Nagy csizma kell majd' ....ezt mondta a fiatal holland koreográfus Roos van Berkel és a veterán koreográfus Berger Gyula, amikor a 'Your body-My landscape' duetten kezdtek dolgozni. Az előadás alapötlete egyszerűen két ember találkozásából fakad, akik az őket meghatározó ellentéteken túl azokat az elemeket keresik, melyek összekötik őket. "Jelen korunk gyermekeiként a bizonytalanság eluralkodását tapasztaljuk világunkban. Európa nyitott határai egyre inkább összeütközésbe kerülnek a gazdasági válság negatív következményeivel, és a létbizonytalanság mozgásba lendíti a kollektív gyűlölködés erőit. Mi egy olyan játékot játszunk egymással, amely az egyéni emberi testet, mint tapasztalataink értékes tartályát ünnepli. Olyan tapasztalatokét, amelyek ugyanakkor túlmutatnak az egyénen, hiszen minden, ami történik velünk más emberekhez és különböző helyekhez kapcsol bennünket. Ezek a tapasztalatok egy sajátságos tájképet formálnak testünkben: egy tájképet, amelyben a nap felkúszik a véget nem érő mulatság hegye mögött, és amelyben egy szirén úszik a könnyek tengerén át." (Roos van Berkel és Berger Gyula) A duettben az alkotók ezeket a testükben rejtőző tájképeket igyekeznek feltérképezni. Arra szólítják fel egymást, hogy a sajátjukétól eltérő szempontból tekintsenek a világra: a nemük különbözősége okán, a 23 évnyi korkülönbség miatt, és azért is, mert Európa ellentétes oldalain születtek és nevelkedtek, különböző politikai rendszerekben.

A „Your body – My landscape”  az alkotók első közös koreográfiai együttműködése. Ez a kultúrák találkozásából születő projekt egyben a műfajok találkozását is segíti, összehozva egymással eltérő életkorú, más-más szakmai tapasztalattal és eltérő intézményi háttérrel rendelkező holland és magyar művészeket.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?