Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HARSÁNYI GÁBOR SZÍNHÁZ: ÁLMOK RABJAI
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A történet az emberi megaláztatásról és a művészi kiszolgáltatottságról szól, gyilkos humorral és drámai fordulatokkal.

Két rab élete szimbolizálja a kinti világot. Az egyikről kiderül, hogy tehetséges színész, elvarázsolja a fantáziájával és tehetségével az idős rabot, aki hamarosan ezt a képességet a saját szolgálatába szeretné állítani. A játék kegyetlen hatalmi harccá változik. Küzdenek egymás ellen, a színházért, mintha az életük lenne a tét. Előtérbe kerül a fizikális erő, a rasszizmus, az antiszemitizmus. Az előadás angol nyelvű változatát kétszáz produkció közül választották be a Midtown Nemzetközi Színházi Fesztiválra (2009), ahol a legjobb férfi főszereplő díját Harsányi Gábor nyerte el. Az előadás 15 éves kortól megtekinthető és mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály számára művészi élményt nyújt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?