Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CONTRAELEASE PROJEKT: DEVOURED
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
A Contrælease project egy új látásmód, ami összefűzi a kortárstáncot a vizuális grafikával. Két főből áll a projekt, egy táncosból és egy grafikusból, akik az egymástól látszólag távol álló művészeti ág fúziója által harmonikus egységet hoznak létre.

A táncos táncol, miközben a grafikus élőben (egy projektor segítségével) rajzol mögé/rá. A kettőjük összhangja fűzi egésszé a színpadon történteket. Az energiák közlése folyamatos a táncos és a rajzoló közt.

Devoured:= elpusztít, felfal.
Az előadás egy szerelem történetét meséli el, melyben a női alakot a táncos kelti életre, a férfit a rajzoló. A grafikus rajzol a vászonra és így a táncosra is, akivel ilyen módon lép kapcsolatba.
Az előadás programversei kortárs költők verseiből tevődik össze.

Egy férfi-női kapcsolatról szól az előadás, a megismerkedéstől, a szerelmen át a nőt bekebelező beteges függésig, ami összeomláshoz vezet. Meddig természetes a szerelem? Hol a határ a szerelem és az elmebetegség között? Mi az első jel, amiből rájön a másik fél, hogy nincs minden rendben? Hol válik betegessé a kötődés? Mikor veszi át az uralmat az érzés az ember tudata felett? Mikor köpi ki magából a szerelem a szerelmest?
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?