Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AMARGANT SZÍNHÁZI MŰHELY: NOVECENTO
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Novecento elbűvölő mese egy zongoristáról, aki egy óceánjáró hajón született és ott is halt meg. Soha nem lépett le a szárazföldre, egyetlen percre sem. Azon a hajón azonban ott volt az egész világ... Ebből a monológból készült Tornatore híres filmje, az Óceánjáró zongorista legendája.

Az Alessandro Baricco által írt monodráma-előadás már 7 éve fut különböző színházakban és előadóterekben. 22-szer ment le Budapesten és 31-szer Szegeden. Elzarándokolt más nagyobb városokba, mint pl. Debrecen vagy Kecskemét, és kisebb falvakba is, mint Algyő vagy Mezőhegyes. Határon túli előadásai voltak már Németországban Ulmban, Szlovákiában Nyitrán, Csehországban Brnóban és Prágában, és most hívták meg Erdélybe Marosvásárhelyre is. Népszerűségét bizonyítja, hogy túl van a 84-ik előadáson.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?