Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RAY COONEY - JOHN CHAPMAN: NE MOST, DRÁGÁM! PRÓZAI SZÍNPADI ELŐADÁS
Veres 1 Színház - Veres 1 Színház Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A darab vidéki ősbemutató - eddig csak a Madáchban játszották - és egyben a Veres 1 Színház első saját premierje. Veresegyház "kisvárosi állandó színháza" október 4-én nyitja meg kapuit a Váci Mihály Művelődési Házban, Ray Cooney és John Chapman vígjátékában Hujber Ferenc és Pindroch Csaba először áll egy színpadon.

Ismertető: Az elegáns londoni szőrmeszalonban különös adás-vételi ügylet zajlik. Gilbert, az egyik - nem éppen hűségéről ismert - társtulajdonos - a hódítás reményében - nercbundát készül ajándékozni Janinek, az egzotikus szépségnek. Az akciónak van egy kis akadálya, mégpedig Janie férje, aki feltehetőleg gyanakodni találna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást. Sűrűsödő időközökben jelennek meg házasságtörő férjek és feleségek, megsokszorozódnak a hölgyekről le és felkerülő különböző ruhadarabok. A negyedik emeleti szőrmeszalon ablakai és az utca frontja között a legváltozatosabb öltözékek és használati tárgyak röpködnek, a gravitáció törvényeinek megfelelően...
A szerzőpárosból Ray Cooney régi ismerősünk. Páratlan páros című vígjátéka tíz éve van műsorunkon. Neve garancia a felszabadult vidámságra, a bámulatra, amellyel hihetetlen ötletgazdagságának, ragyogó színpadismeretének, remekül megírt figuráinak adózunk...
  Szereposztás
Színész 
Pindroch Csaba 
Színész 
Venyige Sándor 
  Stáblista
Rendező 
Venyige Sándor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?