Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSEH JAZZHÉTVÉGE: TARA FUKI / VERTIGO
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Tara Fuki 2000-ben jött létre, amikor a két - egyébként gyermekkora óta zenével foglalkozó - csellista hölgy egymásra talált Brno-ban. Kezdeti közös improvizációik során hamarosan kialakult köztük az a zenei világ, melyet folyamatosan csiszolva létrehozták félreismerhetetlenül egyéni, gazdag kifejezőeszközökkel bíró, lendületes zenéjüket.

Térben és időben is egymástól jócskán eltérő zenei elemekből kaleidoszkópszerűen összeálló programjuk hiteles, őszinte kalauz a női lélek mélységeibe. Bizonyság erre, hogy a duó rövid időn belül Európa-szerte, majd Amerikában is rendkívül népszerűvé vált. Lemezeiket, koncertjeiket egyaránt kitörő lelkesedéssel fogadta Franciaország, Anglia, Németország, Ausztria, Svédország, Olaszország, Lengyelország, Hollandia, Ukrajna vagy épp Közép-Amerikai fesztiváljainak és koncerthelyszíneinek közönsége. Hazánkban 2003-ban a Mediwave-en hódították meg egy csapásra – nemcsak férfi – hallgatóikat. Tara Fuki
Andrea Konstankiewiczová – cselló, ének
Dorota Barová – cselló, ének http://www.tarafuki.eu Vertigo
Vojtěch Procházka - zongora
Marcel Bárta - szopránszaxofon, basszusklarinét
Oskar Török - trombita
Rastislav Uhrík - nagybőgő
Daniel Šoltis - dob http://www.vertigoquintet.com
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?