Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSEH JAZZHÉTVÉGE: PETR BENES QUARTET / TOMAS LISKA TRIO
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az 1977-es születésű zongorista-zeneszerző Petr Beneš ötévesen kezdett zongorázni. Azt követően, hogy 1991-ben megnyerte a pardubicei Cseh Nemzeti Zongoraversenyt, 1993-ban felvételt nyert a Jaroslav Ježek Konzervatóriumba, ahol zongorát és zeneszerzést tanult, s ahol 1999 óta már ő tanít jazz-improvizációt.

Beneš kilenc évig játszott a Reduta Big Bandben és tagja volt a Cseh Rádió Big Bandjének is. Évekig volt működött közre a Petr Kořínek Quartetben és a Jazz Efterrätt formációban. Jelenleg többek között a Libor Šmoldas Quartet, a Cseh Nemzeti Szimfonikus Zenekar, illetve a Kryštof Marek vezette St. Blažej Big Band tagja.

Waiting for the Art című darabja 2011-ben a Bohemia JazzFest és az OSA által szervezett rangos versenyen Az év jazzkompozíciója díjat nyert. Saját formációja, a kitűnű muzsikusokból álló Petr Beneš Quartet elsősorban saját kompozíciókból állította össze repertoárját. 20:00 Petr Beneš Quartet
Petr Beneš - zongora
Ondřej Štveráček - tenorszaxofon
Tomáš Baroš - nagybőgő
Marek Urbánek - dob 21:30 Tomáš Liška Invisible World Trio

David Dorůžka - gitár
Vit Kristan - zongora
Tomáš Liška - nagybőgő http://www.tomasliska.com http://www.daviddoruzka.com    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?