Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LÁSZLÓ ATTILA ÉS BARÁTAI
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„László Attila a honi zenei élet csendes, de nagy tudású és hatású alakja. A szakmában a legjobb jazzgitárosok között tartjuk számon, a fiatalabb generáció számára pedig ő a Tanár úr.” írja Jávorszky Béla Szilárd az est főszereplőjéről.

Az Opus koncerten vele fellépő zenészbarátai, akikkel sokéves kapcsolat fűzi össze a gitárost, egytől-egyig a hazai jazzvilág legelismertebb tagjai közé tartoznak, így hát a formáció igazi magyar jazz supergroup. Saját szerzeményeikből jó néhány a hazai jazzrepertoár ismert darabjává vált, jócskán hallhatunk ezekből az este folyamán, de műsorukban számos jazz standard is várható.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?