Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A PABLO CASALS NEMZETKÖZI CSELLÓVERSENY GÁLAKONCERTJE
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„A Zeneakadémia nagyterme ma este szenzációs érdekességű hangverseny színhelye volt. Casals Pablo, a világhíres spanyol csellóművész és Szántó Tivadar hazánkfia voltak a szenzáció szereplői.

Casals Pablo új ember nálunk, Budapesten először játszott. Alacsony termetű, kopasz fejű, igénytelen megjelenésű kis ember. Csak a fekete, mély szemeiben ég valami szokatlan tűz. És amikor a vonóját nekifeszíti a húroknak, akkor megtudjuk, hogy ez a tűz a géniusz tüze. Bámulatos erő, egyszerűség, igazság van a játékában.” Hogy a 2014-es Pablo Casals Nemzetközi Csellóverseny végén hasonló szellemben fogalmazhatunk-e, mint ahogy Csáth Géza írt Casals budapesti bemutatkozásakor 1910-ben, azt e sorok írásakor még nem tudhatjuk. Az azonban biztos, hogy a klasszikus zene jövője és a csellójáték jelenlegi állása iránt érdeklődő közönség számára emlékezetes estet tartogat a verseny gálakoncertje, amelyen a legjobbak partnere az MR Szimfonikusok és Vajda Gergely lesz.
Közreműködnek: a verseny díjazottjai MR Szimfonikusok Vezényel: Kovács János
 
  Stáblista
Karmester 
Kovács János 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?