Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PERPETUUM JAZZILE / CAFE BUDAPEST 2014
CAFe Budapest 2014 - Vigadó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az 1983-ban alapított szlovéniai énekegyüttes, a Perpetuum Jazzile világszerte ismertté 2009-ben vált, amikor a Toto világslágerének (Africa) feldolgozása felkerült a legnépszerűbb videomegosztó oldalra: azóta közel tizenhét millióan tekintették meg.

Ilyen magas nézettséggel a nagy énekegyüttesek mezőnyében - a Perpetuum Jazzile 30-50 tagot számlál - egyedül a szlovéniai csapat büszkélkedhet. Az együttes repertoárján a legváltozatosabb stílusú dalok feldolgozásai szerepelnek, pop, jazz, gospel, blues, brazil bossa nova, disco és funk. A szellemes, kreatív átiratok új színben láttatják David Guetta, Lady Gaga, Michael Jackson, Billy Joel, az ABBA, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson vagy az Earth, Wind & Fire dalait. Énekelnek angolul, portugálul, spanyolul, olaszul és természetesen szlovénul. Legtöbbször hangszerkíséret nélkül lépnek fel, a ritmushangszereket pedig kezükkel, lábukkal vagy épp egy-egy kiváló beat-boxos taggal helyettesítik. A hangzást sokan egy valódi zenekarhoz hasonlítják, s aki élőben is hallotta az együttest, feledhetetlen élményről számolhatott be. A Perpetuum Jazzile 2000 óta kilenc CD-t jelentetett meg, a közönség valamennyit kirobbanó lelkesedéssel fogadta.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?