Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VILÁGOK ARCA - ETNOZENE SZIMFONIKUSOKRA / CAFE BUDAPEST 2014
Bálna Event Hall - Bálna – Event Hall

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Szirtes Edina Mókus és a Fabula Rasa Orchestra koncertje

Egy világunk van, de az sokszínű - ez az egyszerű, ám mélyen igaz megállapítás lehetne a Fabula Rasa Orchestra művészi hitvallása. Szirtes Edina Mókus népzenétől ihletett kompozíciói, dalai szimfonikus zenekaron, remek jazz- és népzenészek közreműködésével szólalnak meg. A koncert egy határtalan zenei utazás élményével kecsegtet, út közben pedig nem is kell feltétlenül tudnunk, hogy éppen hol járunk. A hangzás különlegességét az autentikus népi hangszerek és játékmódok (tárogató, furulya, hegedű) valamint a klasszikus alapokon kialakított szimfonikus zenekari hangszerelés együttese biztosítja. Szirtes Edina Mókus nem népdalfeldolgozásokat, népdal-adaptációkat készített; sokféle hatást magába olvasztó saját zenei nyelvén szólaltatja meg a klasszikus magyar irodalom legszebb verseit, Arany Jánostól, József Attilán át Radnóti Miklósig. De egy-egy új melódiájú népdalszöveggel is találkozhatunk majd, igazolva, hogy népdalok akár ma is születhetnek. A kortárs folk fogalma tehát korántsem fából vaskarika, s nem is mesebeszéd! Magyar, cigány, balkáni népzenei emlékek kavarognak, sok-sok improvizációval, s mindez egyetlen cél érdekében: legyenek észrevehetetlenek a határok a zenében éppúgy, mint az emberek között!
  Stáblista
Énekesnő 
Szirtes Edina 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?