Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TZUMO-PUKL-RAMSBOL-CURTIS-CAFE PROJECT / CAFE BUDAPEST 2014
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Ahogyan azt az együttes neve is sejtetni engedi, külön erre az alkalomra összeállt alkalmi formációról van szó. A határokon átívelő együttműködésből születő zenekar koncertjén a magyar zongorista mellett a szlovén szaxofonos fenomén, Jure Pukl, a dán nagybőgős, Morton Toftgård Ramsbøl és egy igazi dobos legenda, az Egyesült Államokból érkező Howard Curtis játékát élvezhetjük.

Tzumó Árpád az utóbbi időben olyan nagy amerikai sztárokkal koncertezik, mint Herbie Hancock, Wayne Shorter, Terence Blanchard vagy Kenny Garret. 2011-ben tanárként kapott meghívást a Snétberger Tehetségkutató Központba. Játékával, kompozícióival mindig új megvilágításba helyez ismertnek vélt fordulatokat, melódiákat. Tzumó muzsikusi alapállása az újraértelmezés, s ebben Morton Toftgård Ramsbøl, Howard Curtis és Jure Pukl személyében elsőrangú zenészpartnerekre lelt. Utóbbit generációja egyik legeredetibb és legkreatívabb szaxofonosának tartják; a dán Morton Toftgård Ramsbøl játékával kapcsolatban pedig nem véletlenül bukkan fel az unorthodox jelző.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?