Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE - J(A)ZZ: THE LITTLE BAND FROM GINGERLAND
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ángela Tröndle és Sophie Abraham 2010-ben indította útjára (a) The Little Band From Gingerland formációt. Kabaré, sanzon, art-pop, jazz, klasszikus és elektronikus elemeket szokatlanul ötvöző zenéjével a csapat igen hamar nagy népszerűségre tett szert, Time out Time című bemutatkozó albumukat az osztrák közszolgálati rádió Ö1-Pasticcio díjjal jutalmazta.

A Sir Prise címmel idén májusban megjelent friss lemezükön tovább folytatják stílushatárokon átívelő táncukat és sorra hozzák a meglepetéseket. Sir Prise, az album főhőse imádja a spontaneitást és nem riad vissza egy-egy hirtelenül felbukkanó, fülbemászó zenei részlettől sem. A Sir Prise zenéje óda a kreativitáshoz, a képzeletünk ajtaján váratlanul kopogtató ötletek megéléséhez és megvalósításához. Ha egy-egy ilyen ötlet szöget üt (a) The Little Band From Gingerland fejébe, csak a jó ég a megmondhatója, hogy milyen zenei megoldások formájában látjuk azt viszont nem sokkal később. Zenekar tagjai
Ángela Tröndle - ének, zongora
Sophie Abraham - ének, cselló
Siegmar Brecher - basszusklarinét, ének
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?