Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: JORGOS SKOLIAS WORLD TRIO (PL)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az 1950-ben a Zgorzelecben görög politikai menekültek gyermekeként született lengyel énekes és zeneszerző Jorgos Skolias multikulturális környezetben nevelkedett. Részt vett a görög kisebbség rendezvényein, de korosztályával együtt már egész fiatalon megragadta a kor új zenei világa is, így érthető hogy a hetvenes évek elejétől már aktív részese volt az akkori igen élénk wrocławi rock és blues zenei életnek.

Hivatásos zenei karrierje 1982-ben kezdődött, amikor a Krzak jazz-rock együttes tagjaként bekerült egy mindig újat kereső, kísérletező, innovatív művészek alkotta szűkebb körbe. Az Osjan zenekar, majd a késő nyolcvanas évek új lengyel jazz hullámának kulcszenekara, a Young Power énekeseként vált még ismertebbé. Jorgos Skolias azóta töretlenül tágítja az énekhang egyéni alkalmazási lehetőségeinek határait, inspirációkat merítve a blues, a jazz, a rock világából, vagy éppen Görögország, Afrika és India zenéjéből. Ősi éneklési technikákat tanulmányozott és egyike azon kevés jazz énekesnek, aki elsajátította a felhang-éneklést is, azaz három különböző hangmagasság egyidejű megszólaltatását. Az elmúlt években aktívan részt vett színházi és filmzenei projektekben is. Pályafutása során számtalan kiváló művésszel dolgozott együtt, elég csak Tomasz Stańko, Terje Rypdal, Nikos Touliatos, Bogdan Hołownia, Zbigniew Namysłowski, Krzysztof Knittel vagy éppen az Opusban vele fellépő, kiemelkedő lengyel harsonás, Bronisław Duży nevét említenünk.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?