Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MICHIEL BORSTLAP (NL) SZÓLÓ ZONGORAKONCERTJE
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az 1966-os születésű Michiel Borstlap Hollandia világszerte egyik legismertebb jazz zongoristája és zeneszerzője.

Zenei tanulmányait a hilversumi konzervatóriumban kitüntetéssel végezte 1992-ben, s ekkor már saját sextettjét vezette. Memory of Enchantment című kompozícióját, mellyel harmincévesen megnyerte a neves Thelonious Monk Zeneszerzőversenyt, nem sokkal később Herbie Hancock és Wayne Shorter rögzítette lemezre. A jazz és rock olyan legendás nemzetközi nagyságaival működött együtt, mint például Bill Bruford, Gino Vannelli, vagy Pat Metheny.

Pályafutása során Borstlap eddig több mint húsz saját lemezt adott ki, ugyanakkor számtalan darabot írt más művészeknek és zenekaroknak is. „A komponálás és az improvizálás tulajdonképpen ugyanaz, csak más időkeretben. Míg az előbbi a másodperc töredéke alatt történik, az utóbbi valamivel több időt vesz igénybe.” jegyezte meg annak kapcsán, hogy 2008-ban a Tiramisu című filmhez komponált zenéje a holland filmesek nagydíját nyerte el.

2010-től kezdődően egyre gyakrabban jelentkezik szóló zongora projekttel, melyekben kitűnően érvényesül virtuóz játéka és szélesen áradó melódiái. Aligha véletlen, hogy tavalyi legutolsó, Reflective címet viselő szólóalbumának zenéjére idén már a holland Scapino Ballet darabot is készített.

Azóta, hogy 1994-ben először lépett fel a legendás Northe Sea Jazz fesztiválon, Borstlap több mint 70 ország koncertszínpadain és fesztiváljain szerepelt különböző felállású zenekaraival, illetve szólóhangversenyein. 2005-ben a BMC által szervezett MOL Budapest Jazz Fesztiválon Tony Lakatossal és Balázs Elemérrel játszott felejthetetlen koncertet. http://www.michielborstlap.com
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?