Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: GUEORGUI KORNAZOV HORIZONS QUINTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Aligha esünk túlzásokba, ha kijelentjük: a MOL-jazzvonat őszi járatának első állomásán a francia jazz krémje képviselteti magát az Opusban.

Ráadásul nem „alkalmi supergroupról” van szó, hiszen a bolgár származású, de két évtizede már Franciaországban élő harsonás, Gueorgui Kornazov vezette Horizons Quintet, tagjainak számos egyéb elkötelezettsége dacára is, 2006-os alakulása óta koncertezik rendszeresen otthon és külföldön egyaránt.

A kvintett zenéje a „töprengő szépségtől” a „viharos vadságig” igen széles érzelmi és hangulati skálán mozog. Az egyik leghíresebb francia jazzkritikus, Michel Contat írta róluk a BMC-nél 2008-ban megjelent Viara című lemezük kapcsán: „Ebben az őszinte zenében fellelhetők a folk visszhangjai, de mindenekelőtt a jazz nyitott és szenvedélyes lelkülete”.

Mostani koncertjük apropóját a BMC által szervezett 2011-es Jazzforum Budapest fesztiválon adott nagysikerű koncertjük felvételéből készült The Budapest Concert című, a BMC Records gondozásában elkészült lemezük adja, mely a hangverseny napjától lesz kapható.
  http://www.marcburonfosse.com http://www.christophemarguet.net  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?