Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BÁGYI BALÁZS NEW QUARTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bágyi Balázs a magyar jazz - élet egyik meghatározó, külföldön is rendszeresen koncertező művésze, aki húszas évei óta vezeti saját zenekarait.

Számos formáció tagjaként szinte minden műfajban alkot, különleges, melodikus dobolási stílusa komplex zenei élményt nyújt. Együttesében a magyar jazz fiatalabb korosztályának jeles képviselői a partnerei, a Hollandiában tanult szaxofonos zseni „Soso” Lakatos Sándor, a klasszikus zenén nevelkedett Junior Príma díjas zongorista Oláh Dezső és Közép-Európa egyik legnagyszerűbb bőgőse Oláh Péter. A formáció repertoárja a zenekarvezető szerzeményeire épül. Zenekar tagjai
„Soso” Lakatos Sándor - szaxofon
Oláh Dezső - zongora
Oláh Péter - nagybőgő
Bágyi Balázs - dob
  http://www.balazsbagyi.com  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?