Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE - JAMESE
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A JaMese (ejtsd: Dzsemese) egy szólistát és egy formációt takar egyszerre. Játékosan képzett nevük egyszerre utal zenéjük meseszerűségére, illetve kísérletező, improvizatív jellegére (jam), s természetesen énekesnőjük, Molnár Emese keresztnevére.

A JaMese zenéje szabad, műfaji határoktól mentes, a nu jazz köntös néha népdalfeldolgozást, máskor megzenésített kortárs magyar verset takar, de találunk itt „keleti fűszerezésű”, kitalált nyelvre épülő dalt, vagy éppen átiratot JaMese kedvenc soul-jazz dívájától, Lizz Wrighttól.

Molnár Emese 2005 óta él Budapesten, s az azóta eltelt években számos zenei projektben működött közre mint szerző és előadó. 2008-ben a Dj Zoohackerrel készült Sentimental című daluk több válogatáslemezen is megjelent. Vokálozott a Quimby zenekar Ajjajaj lemezének címadó dalán, majd az azt követő Lármagyűjtögetőn. 2010-ben Gaya Arutyunyan felkérésére több neves előadóval együtt énekelt a rodoszi World Public Forum megnyitó eseményén, majd a következő évben szintén Gaya Arutyunyannal, továbbá Tóth Evelinnel és Fábián Julival 4 Free Birds néven mutatkoztak be az A38 hajón. Szerepelt a Budapest Tánciskola Ördöglakat elnevezésű kortárs táncelőadásában, valamint a Kémhatás című táncos filmben. Mindemellett folyamatosan koncertezik akusztikus feldolgozásokat játszó zenekarával, a Why Nottal. Zenekar tagjai
Molnár Emese – ének
Udvarhelyi Gábor – gitár
Éder Ferenc „Lá” – basszusgitár
Badics Márk - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?