Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VAN KUIJK QUARTET (F)
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A 2011-ben alakult francia Van Kuijk Quartet egyike a legígéretesebb fiatal európai vonósnégyeseknek.

Azt követően, hogy gyors egymásutánban számos nemzetközi elismerésben részesültek, melyek között magukénak tudhatják például a trondheimi Nemzetközi Vonósnégyes Verseny első díját és közönségdíját egyaránt, elnyerték a Francia Szépművészeti Akadémia ösztöndíját és a ProQuartet támogatását, mely lehetővé tette számukra hogy Kanadában, majd Németországban nemzetközi vonósnégyes akadémiákon fejleszthessék tovább tudásukat a jelenlegi legnevesebb vonósnégyesek – az Alban Berg, az Artemis vagy a Hagen kvartettek – segítségével. Jelenleg a madridi Escuela Superior de Musica Reina Sofia mesterkurzusának hallgatói Günter Pichler, az Alban Berg vonósnégyes tagjának irányítása alatt. Korokon és stílusokon átívelő, különleges összeállítású programjaikkal eddig is számos hangversenyen és fesztiválon arattak elsöprő sikert. Idén és jövőre Németországban, Dániában, Magyarországon és Norvégiában koncerteznek, többek között a Stavanger International Music Festival, a Tivoli Concert Series és a Heidelberg Music Festival meghívott vendégeiként. Program:
Anton von Webern: Langsamer Satz
W.A. Mozart: Klarinétötös, K. 581
A.Nishimura: 2. Vonósngyes, „Pulses of Light” (1992)
Claude Debussy: Vonósnégyes Van Kuijk Quartet:
Nicolas Van Kuijk - hegedű
Sylvain Favre - hegedű
Grégoire Vecchioni - brácsa
Sébastien Van Kuijk - cselló közreműködik: Maczák János - klarinét
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?