Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE - FUSIO GROUP, LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Fusio Group a kétszeres Arany Dobverő-, Fonogram-, Artisjus- és eMeRTon-díjas Szendőfi Péter zenekara, akinek szerzeményeit, hangszereléseit a zenekar rendszeresen játssza.

A dobost számos formációból ismerheti a jazzközönség: Gary Willis-szel 2005 óta viszi a Loop Doctors zenekart, Szakcsi Lakatos Róberttel pedig 2008-tól fogva a Transitiont. Korábban tagja volt a László Attila Bandnek, a Romhányi Áron Triónak, a Birta Life Pictures-nek, valamint a Nagy János Triónak is.

A Fusio Group 1992-ben alakult, akkor még Fusio Quartet néven. Az együttes stílusirányzata kezdettől fogva a jazz-fusion kategóriához áll a legközelebb, bár a repertoár eklektikus és széles zenei palettán mozog: a hagyományosabb hangszerelés gyakran keveredik progresszív témákkal és harmóniavilággal. Az elektronikus jazz meghatározó amerikai mintáit követve markáns, 'harapós' groove-okkal teli, feszes, sodró lendületű zenét játszanak.

A csapat ezúttal a Tom-Tom Records gondozásában júniusban megjelent legfrissebb, Wanna Dance? című hatodik lemezét mutatja be az Opus közönségének. „...a mostani anyag is az első hangról felismerhető 'Fusio Group-os' lett, a szó legnemesebb értelmében. A szaxofon, gitár uniszónók, a Rhodes csilingelő hangja, a dob és a basszus soundok, amelyek a legprecízebbek, amit valaha magyar lemezeken hallottam, végigkísérik a Fusio Group munkásságát.„” írta a Jazzma kritikus a a lemezről. Zenekar tagjai
Elek István - szaxofon
Kormos János - gitár
Romhányi Áron - billentyűs hangszerek
Barabás Tamás - basszusgitár
Szendőfi Péter - dob
 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?