Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAO ÉVADNYITÓ BOB MINTZERREL
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szeptemberben világsztárral nyitjuk az őszi jazz-szezont: az amerikai szaxofonos-zeneszerző Bob Mintzer a MAO vendége.

Nem ez az első alkalom, amikor Mintzer ízelítőt kap a magyar jazzmuzsikából: 2005-ben Fekete-Kovács Kornél akkori zenekarával, a Budapest Jazz Orchestrával mutatkoztak be először közösen a Dunára emelt úszószínpadon lezajlott Örömkoncerten. Bob Mintzer leginkább a Yellowjackets szaxofonos-zeneszerzőjeként ismert világszerte. Ám szólókarrierje is rendkívüli, amely során olyan művészekkel játszott együtt, mint Tito Puente, Buddy Rich, James Taylor, Art Blakey, Bobby McFerrin, Kurt Elling, Jaco Pastorius, Mike Manieri vagy Randy Brecker. A szeptemberi budapesti koncert során Mintzer és Fekete-Kovács Kornél saját szerzeményeinek csokorba szedett válogatása alkotja a műsort. Jegyek:
elővételben 3500 Ft
koncert napján 3900 Ft
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?