Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PURCELL KÓRUS ÉS ORFEO ZENEKAR: A KÉT BACH: JOHANN SEBASTIAN JOHANN CHRISTOPH
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Magyar Művészeti Akadémia Színházművészeti Tagozatának szervezésében 2014. október 10-én a Purcell Kórus és az Orfeo Zenekar Kamaraegyüttese közös koncertet ad a Díszteremben.

Műsor: Johann Christoph BACH: Herr, wende dich und sei mir gnädig (magyarországi bemutató) Ach, daβ ich Wassers gnug hätte Fürchte dich nicht Johann Sebastian BACH: Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit (Actus Tragicus) BWV 106 Johann Christoph BACH: Mit Weinen hebt sich’s an Johann Sebastian BACH: Nach dir, Herr, verlanget mich BWV 150 Johann Christoph BACH: Meine Freundin, du bist schön Közreműködnek: Pintér Ágnes, Szutrély Katalin, Molnár Anna, Gavodi Zoltán, Mészáros Péter, Blazsó Domonkos, a Purcell Kórus és az Orfeo Zenekar Kamaraegyüttese (korabeli hangszereken), vezényel: Vashegyi György. A Purcell Kórust 1990-ben Vashegyi György alapította Budapesten. Repertoárjuk gerincét a Gesualdotól Mozartig terjedő periódus zenéje alkotja, de számos alkalommal megszólaltatnak későbbi kompozíciókat is. Rendszeres fellépői a Fertőd-Eszterházán rendezett Haydn-Fesztiválnak. A Purcell Kórus elválaszthatatlan zenekari partnere az Orfeo Zenekar, mellyel közösen számos televízió-, lemez- és koncertfelvétel készítettek. A zenekar hivatásos zenészekből áll, akik magyarországi és külföldi zenekarokban is fontos szerepet töltenek be. Az Orfeo Zenekar a legkiválóbb autentikus megszólaltatója a régi zenei kompozícióknak hazánkban. Az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus neve mára már összefonódott Vashegyi György nevével, akiről bátran mondhatjuk, hogy a régi zenei kompozíciók példás megszólaltatója és újraélesztője Magyarországon.
  Stáblista
Vezényel 
Vashegyi György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?