Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BUDAPESTI MONTEVERDI KÓRUS: ÉVSZÁZADOK IMÁI
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az európai kórusirodalom jeles zeneszerzőinek zsoltárai, dicsőítő és könyörgő imái csendülnek föl október 17-én a Díszteremben a Budapesti Monteverdi Kórus műsorán.

A reneszánsz muzsikájától elindulva, évszázadok csodálatos alkotásai a legmélyebb érzelmekről, a hitről, a szenvedésről és a mai ember hitvallásáról is szólnak. A hangverseny második részében felhangzó színpompás Vivaldi kantáták megkoronázzák a gazdag egyházzenei műsort. Cl. Monteverdi: Laudate pueri  Ps.113 T.L. da Victoria: O magnum mysterium W.A. Mozart: Misericordias Domini  Ps.88 M. Reger: Unser lieben Frauen Traum G. Verdi: O Padre nostro G. Fauré: Cantique de Jean Racine Kodály Zoltán: Sík Sándor Te Deuma Bárdos Lajos: Libera me Orbán György: Ave Maria in D Szőnyi Erzsébet: Ima alkonyi harangszóra Kocsár Miklós: Hegyet hágék Antonio Vivaldi: Beatus vir  Ps.112  RV 598 Antonio Vivaldi: Magnificat  RV 610 A Budapesti Monteverdi Kórust Kollár Éva vezényli, közreműködnek a Budapesti Vonósok, a művészeti vezető Botvay Károly, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?