Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NEM MÁS, MINT ÉN - NOVÁK ANGÉLA SZÍNHÁZA
Spirit Klubszínház - Budapest Jazz Club - Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Novák Angéla színháza. Színésznő, énekesnő, aki minden sejtjével a színpadra termett, s ezt évek óta bizonyítja is Budapesten, vagy éppen a világ más városaiban.

Múltja és jelene nyitott könyv a közönsége számára, de ebből a könyvből néhány oldalt eddig tudatosan nem olvasott fel. Talán most erre is sor kerülhet, hiszen másfél órás, önálló estjén elénk tárja a lelke sok pici villanását. Olyan dalokon keresztül, melyeket sokan ismernek, de Angéla előadásában talán egészen új értelmet nyernek a színpadon. Elénk tárja egy nő, A NŐ számos arcát, mozdulatát, gondolatát. Milyen is a „meztelen díva”? Ragyogó, elérhetetlen, szexi, vágyódó, kétségbeesett, szerelmes, boldogtalan és boldog egyszerre. Mint a legtöbb NŐ.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?