Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BARÁTI KRISTÓF HEGEDŰESTJE
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Baráti Kristófnak, a Magyar Művészeti Akadémia levelező tagjának hegedűestje a Magyar Művészeti Akadémia Zeneművészeti Tagozata szervezésében kerül megrendezésre a Vigadó Dísztermében október 11-én.

Műsor: Debussy: G-moll szonáta hegedűre és zongorára, L.140 Ravel: G-dúr szonáta hegedűre és zongorára César Franck: A-dúr szonáta hegedűre és zongorára Az este folyamán zongorán közreműködik Würtz Klára. Baráti Kristóf Venezuelában nevelkedett, nyolc évesen adta első zenekari kíséretes koncertjét, majd a Zeneakadémia után Párizsban tanult. Itthon rendszeresen közösen lép fel a Nemzeti Filharmonikusokkal, a Budapesti Fesztiválzenekarral és a MÁV Szimfonikusokkal. Kocsis Zoltán így ír Baráti Kristófról:  „Mind virtuozitásának, mind pedig a zenekarral létrehozott nagyszerű összhangnak köszönhetően kitűnő szólistának tartom.” Baráti Kristóf és Würtz Klára Beethoven tíz hegedű-zongora szonátájából három éve készült lemezfelvétele óriási nemzetközi sikert aratott. A kritikusok felsőfokban írtak a két művész tökéletes összhangjáról, pazar technikájáról, mély zeneiségéről. A Frankfurter Allgemeine Zeitung egyenesen minden idők legjobb Beethoven szonátafelvételéről beszélt. Azóta a két nagyszerű muzsikus együttműködését felfokozott érdeklődés és várakozás kíséri. Tavaly Brahms szonátáit játszották lemezre - ismét óriási sikert aratva -, 2014 nyarán pedig a pécsi Kodály Központban azt a három francia hegedű-zongora szonátát, amelyet egyfajta előzetes lemezbemutatóként a mostani hangverseny közönsége hallhat először élőben.
  Stáblista
Hegedűművész 
Baráti Kristóf 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?