Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FREI TAMÁS ELŐADÁSA
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - Köszi színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A maharadzsa kávéja és egyéb egzotikus történetek.

Frei Tamás 13 éven át készítette Magyarország egyik legsikeresebb riportfilm sorozatát, a FreiDossziét. A sokszor nézettségi rekordokat döntő műsor több mint 100 országba kalauzolta el nézőkmillióit. Hollywoodi sztárok otthonába éppúgy, mint afrikai polgárháborúkba, vagy éppen borneóifejvadász törzsekhez és a Mahardzsa palotájába. Egzotikum, kaland, izgalom - ez jellemezi FreiTamás riporteri munkáját, melyért pályafutása során számtalan díjat kapott. A Magyar Sajtópáholytagja lett, megválasztották az Év Televíziós Riporteréül, kitüntették Opus díjjal és műsoraitszámtalan országban mutatták be. Az elmúlt években egyre többet foglalkozott szenvedélyével, akávéval. Az általa alapított Frei Kávézó már 11 városban található Magyarországon, valamintKassán, Dublinban, Csíkszeredán. Az elmúlt években minden megjelent könyve a listák élére került,A Bankár, A Megmentő, Egy riporter dossziéja.Frei Tamás saját bevallása szerint  életét a Florida - Nizza-Budapest háromszög határozza meg. Az előadás után könyvvásárlási és dedikálási lehetőség!    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?