Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
WOLFGANG AMADEUS MOZART: MITRIDATE, PONTUS KIRÁLYA
Armel Opera Festival - Erkel Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
W. A. MOZART MITRIDATE, PONTUS KIRÁLYA 2014. október 16. 19:00, Erkel Színház 20% elővásárlási kedvezmény 2014. augusztus 31-ig. A kedvezmény a kosár felületén választható ki.

A Grúz Állami Opera és Balett előadása az egyetlen klasszikus, ámde ritkaságnak számító előadás az idei Armel Opera Festival-on. A tbiliszii társulat Mozart egyik kevésbé ismert operáját, a Mitridate, Pontus királyát állítja színpadra, melyet a szerző mindössze 14 évesen írt. A különleges látványvilágú előadás már több nemzetközi Fesztivál programjában is szerepelt. Tbiliszi Állami Opera és Balett (Tbiliszi, Grúzia) produkciója

Versenyszerep:
Aspasia – szoprán (Boram LEE, Dél-Korea)
Rendező: David SAKVARELIDZE
Karmester: Davit KINTSURASHVILI

További információ: production@armel.hu
Jegyértékesítés hamarosan a honlapunkon: www.armelfestival.org Az olasz nyelvű előadást magyar és angol nyelven feliratozzuk.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1081, II. János Pál pápa tér 30. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?