Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SIR HARRISON BIRTWISTLE: PUNCH ÉS JUDY
Armel Opera Festival - Erkel Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
SIR HARRISON BIRTWHISTLE PUNCH ÉS JUDY 2014. október 14. 19:00, Erkel Színház 20% elővásárlási kedvezmény 2014. augusztus 31-ig. A kedvezmény a kosár felületén választható ki.

Az örökké civakodó angol bábházaspár, Punch és Judy történetét a híres angol zeneszerző, Sir Harrison Birtwistle véres horroroperává komponálta. A darabot Magyarországon először az Armel Opera Festiválon mutatják be. Neue Oper Wien (Bécs, Ausztria) produkciója; magyarországi bemutató

Versenyszerep:
Punch – bariton (Richard RITTELMANN, Magyarország) Rendező: Leonard PRINSLOO Karmester: Walter KOBÉRA

További információ: production@armel.hu
Jegyértékesítés hamarosan a honlapunkon: www.armelfestival.org Az angol nyelvű előadást magyar és angol nyelven feliratozzuk.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1081, II. János Pál pápa tér 30. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?