Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAROSLAV KRČEK: A CSÁSZÁR ÚJ RUHÁJA - KEREK GÁBOR: PARÓDIA
Armel Opera Festival - Erkel Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
JAROSLAV KRCEK A CSÁSZÁR ÚJ RUHÁJA KEREK GÁBOR PARÓDIA 20% elővásárlási kedvezmény 2014. augusztus 31-ig. A kedvezmény a kosár felületén választható ki.

A „cseh Pomádé király” – így nevezhetnénk Jaroslav KRČEK egyfelvonásos gyermekoperáját, ami ugyanazt az Andersen-mesét dolgozza fel, mint a nagysikerű Ránki-mű.

Az előadás második felét egy magyar ősbemutató teszi ki: Kerek Gábor díjnyertes, Paródia című műve egy általános iskolai kémia óra kifigurázása.

J. K. Tyl Theatre (Plzeň, Cseh Köztársaság) produkciója; ősbemutató

Versenyszerep:
Igazgató – bariton (Kris BELLIGH, Belgium)
Rendező: Dominik BENEŠ, Magdalena ŠVECOVÁ
Karmester: Vojtěch SPURNÝ

További információ: production@armel.hu
Jegyértékesítés hamarosan a honlapunkon: www.armelfestival.org A cseh nyelvű előadást magyar és angol nyelven feliratozzuk.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1081, II. János Pál pápa tér 30. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?