Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ANNA AND THE BARBIES
SYMA Rendezvényközpont - SYMA Sport- és Rendezvényközpont

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1021 értékelés alapján
  Leírás
ANNA and The Barbies - 10 éves jubileumi lemezbemutató koncert

Az istenek kedvenc játékszerei közé bekerült egy rock zenekar is. Élvezettel helyezik el a bandát a „nagy makett asztalon”, különleges képességekkel ruházzák fel őket, csatákat vívnak vele, a magasba emelődnek, majd egyenként végig görgetik a játékos kedvű istenek a zenekar tagokat a porban, hogy onnét új játékba kerülhessenek…. …. ég és föld között egy lélekvesztőben hánykolódik a banda, helyzetéhez mérten igen vidáman. Szirteknek csapódnak, léket kap a tákolmány és hajótöröttként majd’ egymást falják fel a tagok a túlélésért… …egy zenekar túlélésének első tíz éve egy szürreálisan groteszk világban, egy 21. századi „törzsi” környezetben, ahol furcsa „faun”-szerű lényekkel kötnek barátságot a zenén keresztül. Ha valahogyan össze kéne foglalni, hogy mire készül az Anna and the Barbies zenekar 10. jubileumi és egyben lemezbemutató koncertjén a Syma csarnokban, ahhoz a fenti pár bekezdés nyújt némi kapaszkodót. Annára és zenekarára jellemző, sodró lendület, extravagáns színpadkép és látvány a nem mindennapi show-val együtt garantált. Táncosok, vendégek, sok sok meglepetés és őrült rock-cirkusz a zenekar fennállásának legnagyobb buliján.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron, így a leggyorsabb a bejutás.

Ha nem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról! Mobilon is be tudod mutatni a jegyeidet, viszont így kérlek érj oda min. fél órával a kezdés előtt!
  Cím
1146, Dózsa György út 1-3. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?