Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
THE REAL GROUP / CAFE BUDAPEST 2014
Bálna Event Hall - Bálna – Event Hall

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az öttagú svéd énekegyüttes kivételes zenei minőségű produkciói immár közel három évtizede nyűgözik le a világot, legyen szó jazzről, popzenéről vagy éppen kortárs skandináv kórusmuzsikáról.

Az énekesek az évek során a tökéletes, kristálytiszta hangzás és a személyes hangvételű előadásmód olyan kombinációját alakították ki, mellyel nem csak a legigényesebb zenehallgatókat varázsolják el. A The Real Group Svédország nemzeti büszkesége. Az öt énekes fellépett a japán-koreai rendezésű futball-világbajnokság nyitóünnepségén, 2012/13-ban pedig a Star For Life elnevezésű, elsősorban oktatásfejlesztéssel foglalkozó nemzetközi segélyprogram nagyköveteként turnézott odahaza és Dél-Afrikában. Rendkívül gazdag és színes, sok stílust felölelő repertoárt alakítottak ki, így bármilyen formációval - szimfonikus zenekarral, jazz- vagy popegyüttessel - gyümölcsöző együttműködésre képesek. A koncerteken olyan művészekkel léptek fel, mint Barbara Hendricks, Toots Thielemans és Sir George Martin. A The Real Group 17 CD-t jelentetett meg, saját tévéműsorokat és koncertturnékat szervez, a dél-koreai A Cappella Fesztivál művészeti igazgatója 2008-ban az együttes kezdeményezésére jött létre a The Real Group A Cappella Fesztivál, melyre 2012-ben már több mint húsz országból érkeztek fellépők.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?