Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NICHOLAS PAYTON TRIO / CAFE BUDAPEST 2014
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A CAFE BUDAPEST KORTÁRS FESZTIVÁLLAL KÖZÖS PROGRAM

A fesztivál jazz programját egy Grammy-díjas világsztár, a billentyűs hangszereken is kiváló, de mindenekelőtt trombitás zseniként jegyzett Nicholas Payton és zenekara koronázza. Első, 1994-ben „From This Moment” című Verve-nél megjelent saját lemeze mai napig számos jazz rajongó egyik kedvence. Három évvel később Doc Cheatham & Nicholas Payton néven futó korongon elhangzott szólóit Grammy-díjjal jutalmazták. A koncert alkalmával, legutóbbi, 2013-as Sketches of Spain című, szintén beszédes nevű albuma mellett a hamarosan megjelenő Numbers című lemezről is szemezget majd világklasszis kísérőzenészekkel felvérezett formációjával.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?