Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

VÖRÖS NIKOLETT QUARTET / CAFE BUDAPEST 2014
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Vörös Nikolett Quartet a Budapest Jazz Clubban!

Vörös Niki és testvére László mondhatni jól összeszokott párost alkot, erre a nem rövid "ismeretségükre" alapozva keltették életre a Vörös Niki Quartet-et, 2005-ben.
A zenekar jelenlegi felállása az egyetemi évek alatt állt össze, amikor alkalmuk volt együtt dolgozni Péterfi Attila basszusgitárossal, melynek során kiderült, hogy zenei ízlésviláguk, elképzeléseik nagyon hasonlóak.
A quartet Jeszenszky György dobossal vált teljessé, aki különleges, egyedi játékával színesíti a zenekar hangzásvilágát. Vörös Niki- ének/vocal
Vörös László - zongora/piano
Péterfi Attila - bass
Jeszenszky György - dob/drum
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?