Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OLÁH SZABOLCS QUINTET / CAFE BUDAPEST 2014
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A modern jazz egyik legizgalmasabb hazai formációja az Oláh Szabolcs Quintet saját szerzeményei immáron egy teljes korong formájában is elérhetőek, eme zenei csemegéket pedig élőben is elcsíphetjük majd október 16-án, a Budapest Jazz Clubban!

Oláh Szabolcs gitáros-zeneszerző 2012-ben alapította meg quintetjét a fiatal magyar jazz-generáció meghatározó egyéniségeivel. A zenekar első nagylemeze 2013-ban elején jelent meg „Connection” címmel. A személyes hangvételű, dallamos szerzemények előadásmódját a modern kreatív jazz felfogás jellemzi. A tagok különböző formációkban évek óta játszanak együtt, így jól ismerik egymás zenei gondolatait, koncertjeiken nagy teret kap a spontaneitás.

A zenekar tagjai:
Ávéd János – szaxofon
Oláh Szabolcs - gitár, zeneszerzés
Cseke Gábor – zongora
Soós Márton – nagybőgő
Dés András - ütőhangszerek
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?