Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EURO-AFRICAN PLAYGROUND / CAFE BUDAPEST 2014
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Juhász Márton dobos a „Játszóteret” 2011-ben azzal a céllal hozta létre, hogy egy barátságos helyet teremtsen, ahol zenészek és hallgatók közösen fedezhetik fel a világ talán leglüktetőbb zenéit.

Zenésztársaival – a hazai zenei élet keresett session zenészeivel – elhozzák az afrikai városok hangzását Európába, hogy aztán azt ebben a környezetben újraértelmezzék. Repertoárjukat több mint kétezer felvételből válogatták össze. A műsor földrajzilag óriási területet ölel át, a Kongói Demokratikus Köztársaságtól, Nigérián, Beninen, Szenegálon át Maliig és tovább. A közönséget dús hangzású, ritmikus számok várják, melyek elhozzák a Budapest Jazz Club-ba egy Lagos-i forgalmi dugó vagy egy kinshasai piac hangulatát. Zenekar tagjai
Ibrahima Cheikh Fall - djembe, balafon, ének
Ávéd János - szaxofon
ifj. Tóth István - gitár
Fenyvesi Márton - gitár
Tálas Áron - billentyűs hangszerek
Mogyoró Kornél - ütőhangszerek
Kiss Benedek - basszusgitár
Juhász Márton - dob http://www.martonjuhasz.com
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?