Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
Már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! A Mastercard Priceless Specials támogatásával a szokásos éjfél helyett már 21:00-tól vehetsz nálunk jegyeket féláron. Próbáld ki most!

BRIAN FRIEL: HITGYÓGYÁSZ
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
Brian Friel: Hitgyógyász A Kultúrbrigád, az Átrium Film-Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem előadása. Az előadás időtartama: kb. 1 óra 30 perc, egy szünettel.

Brian Friel: Hitgyógyász
Fordította: Mesterházi Márton A kérdések... a kérdések eléggé csendesen indultak: páratlan és félelmetes tehetséggel ruháztattam-e fel? Igen, sajnálom. Szélhámos vagyok-e? – ez gondolom nonszensz. Mi ez, szerencse? – ügyesség? – illúzió? Miféle erőnek vagyok a birtokában? Használhatom? Mikor, hogyan? A szolgálója vagyok? Abban áll, hogy képes vagyok valakit eltölteni a belém vetett hittel, vagy az önmagába vetett gyógyító hitet keltem föl benne? Végbe vihetném a gyógyítást hit nélkül is? De milyen hit kell hozzá? Önmagamba? – A lehetőségbe? – A hitbe vetett hit? És ez az erő fogyatkozik-e bennem? Lassan már csak játszod a szerepet, igaz? Kiégtél? És ez így ment és ment és ment. Hülyeség, nem? Tekintetbe véve, hogy tíz esetből kilencszer a világon semmi sem történt. A Színház- és Filmművészeti Egyetem 2014-ben végzett színészosztályának előadása szeptembertől az Átrium Film-Színház színpadán látható. Produkciós menedzser: Zsedényi Balázs
  Szereposztás
Frank  
Fehér László 
Grace 
Ostorházi Bernadett 
Teddy 
Bán Bálint 
  Stáblista
Rendező 
Fehér Balázs Benő 
Osztályvezető tanár 
Zsámbéki Gábor 
Osztályvezető tanár 
Zsótér Sándor 
Jelmez 
Szlávik Juli 
Díszlet 
Fekete Ádám 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Átrium Film-Színházban elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt nevet és e-mail címet.
  Cím
  Hogy tetszett?