Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

GYORSVONAT - KONCZ GÁBOR ESTJE
Éless-Szín - Récsei Center Kölyökvadon Játszóház- Lovagvár tere

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
ELŐADÁSSAL EGYBEKÖTÖTT VADVACSORA! GYORSVONAT - KONCZ GÁBOR estje - vallomás sorskérdéseinkről –

“A bátrak sem élnek örökké, de a gyávák sohasem”                                                 Koncz Gábor A Kossuth-díjas színész-rendező kedvenc költőitől, íróitól válogat verseket, novellákat, részleteket életszemlélete bemutatására. Hitet tesz az igaz emberség, a humánus együttélés és a munka, a teljesítmény elismerése mellett. Persze mindezt remek írások tükrében, a rá jellemző őszinteséggel, vonzó férfiassággal teszi. Nem hiányzik a humora sem, amikor emberi hibáinkról szól, s kicsit anekdotázik könyvét idézve.   Vendégeinket röviditallal fogadjuk és előadás után Koncz Gábor kedvenc étele, - a vörösboros szarvas pörkölt kerül a vacsora asztalra és fekete erdő desszert. Minden érdeklődő színházbarátot vár az est házigazdája: dr. Éless Béla   Jegyek ára a vacsorával együtt: 3.800,-Ft.   Jegyek válthatók: a helyszínen (10.00- 20.00  óráig, valamint az előadás előtt egy órával!) Jegyek foglalhatók: a 06/20 328-7141 telefonszámon.   Online jegyvásárlás: www.jegymester.hu és a www.jegy.hu oldalon.
  Szereposztás
Színész 
Koncz Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?