Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

SÁRKÁNYTIVORNYA - VÍGJÁTÉK
Zuglói Nyári Színház - Vajdahunyadvár, Károlyi-udvar

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Deák Tamás: SÁRKÁNYTIVORNYA A Picaro Társulat előadása a nyíregyházi VIDOR Fesztiválon 2013-ban elnyerte a zsűri különdíját.

„Nincs késés, nincs hiányzás!”
/Imre, a kocsmáros/

"Te ennyire hülye vagy? Egy ottfelejtett, gyújtósnak felhasogatott, szarrá-porráégett, fiktív péklapáttal akarsz leütni egy nemlétező sárkányt?"
/Dzsordzsi/

„Ne bántsátok a legendákat. Csak azokat tudjuk bizonyosan.”
/Ady Endre/

„Ha a repülőgépek egyszerre mind elpusztulnának, a következő nemzedéknek talán már nem is volna semmi képzete a repülőgépről. De sárkányok mindig lesznek, amíg emberek élnek a földön…”
/Szerb Antal/

„Összességében jóízű, szórakoztató, sőt, a puszta szórakoztatáson fél lábbal túl is lépő este ez még azoknak is, akik sem a sárkányokat, sem a tivornyákat nem szeretik.”
/Turbuly Lilla/

„Pompás mulatság ez a vendéglátóipari színház, a Deák Tamás vezette Picaro Társulat előadása azonban túllép a mai kocsmán, ’az értelemig és fel, tovább’.”
/Fehér Elephánt/
  Szereposztás
Imre 
Robin László 
Veszti  
Urmai Gábor 
Dzsordzsi 
Felhőfi-Kiss László 
Szilárd 
Pintér Gábor 
Sanyika 
Orbók Áron 
Judy 
Kovács Annamária 
Atom  
Deák Tamás 
  Stáblista
Rendező 
Deák Tamás 
Fény, hang 
Kalányos Tamás 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?