Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BOGNÁR SZILVIA ÉS AZ ETNOÉ
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Hazánk egyik ''leggyöngédebb hangú és habitusú'' népdalénekesnőjének, Bognár Szilviának új formációja alig három éves, de már olyan kiemelt koncert- helyszíneken játszhatott, mint a Művészetek Palotája, a VOLT vagy az Ördögkatlan Fesztivál és a Művészetek Völgye – hogy csak a jelentősebbeket említsük.

Az énekesnő továbbra sem lép ki a különféle etnikumok népzenéinek bűvköréből, de csapata határozottan progresszívabb és populárisabb hangzással jelentkezik.
Ezzel az új irányvonallal az eddigieknél fokozottabban törekszenek a népi dallamok és szövegek hagyományból való kiragadására, modern zenei közegben való önálló életre keltésére. Kovács Zoltán zeneszerző - a jazz, a pop, és a rock elemeit egyaránt ötvöző - összetett hangszerelésében öltenek megkapó formát a régről hagyományozott dalok.
Ahogy az énekesnő fogalmaz: ''Ma is adott számunkra a népdalnak, mint költészetnek és egyben zenei megnyilatkozásnak a használata. Élhetünk vele, mint az önkifejezés egyik legkézenfekvőbb eszközével. Noé virtuális zenei bárkájában a népdalok 21. századi világunkhoz igazodó értéket képviselnek, ugyanakkor ezt rendkívül sokszínűen teszik. Íme egy példa...'' Bognár Szilvia – ének, fuvola
Gerzson János – oud, buzuki, mohan veena, bansuri
Hámori Máté – akusztikus és elektromos gitár
Sütő Márton – akusztikus és elektromos gitár
Kovács Zoltán – nagybőgő, basszusgitár, kalimba
Kovács Norbert – dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?