Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: NAGY JÁNOS - MÓZES TAMARA DUÓ
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Legutóbb New B(R)and nevű fiatalos zenekarával adott sikeres koncertet az Opus közönségének, melyben Husnullina Reginát láthattuk az énekesnői poszton, de járt már itt a MoNaMo együttessel is, melyben Szirtes Edina Mókus a partnere.
Az est során ezúttal egy újabb szólistával, a zongorista-énekesnő Mózes Tamarával lép fel, aki szintén számos különböző összeállításban volt már az Opus vendége.
Tamara a tanulmányait a budapesti Zeneakadémia zongoraszakán, majd Párizsban végezte jazzének- és improvizáció szakon, ahol kiemelkedő eredménnyel diplomázott. Művészi teljesítményére 2011-ben Francia Állami Ösztöndíjat kapott. Több nemzetközi verseny díjazottja, külföldi útjai közül kiemelkedik a 2012 tavaszán szervezett szólóturné, mely nagy sikerrel zajlott az Egyesült Államok nyugati partján. Első albuma In Spring címmel jelent meg, és a Gramofon magazintól kiváló minősítést kapott.
A különleges formáció igencsak tág teret nyújt a zenei ötleteknek, hiszen két billentyűből és énekhangból áll; a zenészek szabadon szárnyalhatnak a közös játék mindig változó lehetőségeiben, újabb és újabb univerzumokba kalauzolva a közönséget. Műsoruk saját szerzeményekből és sztenderdekből áll, sok improvizációval, minimum 160 billentyűn!

Nagy János - zongora
Mózes Tamara - zongora, ének
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?