Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÁTKAI ROZINA QUINTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A fiatal formáció főként latin jazzben utazik, a többségében portugál és spanyol nyelvű dalok hangulata egyrészről a múlt század Latin-Amerikáját idézi, ugyanakkor a hangszerelés teljesen maivá, frissé teszi a szerzeményeket. A januári és áprilisi csordulásig megtelt Opus-koncertjük jelezte, hogy a kvintett „new-jazz bossa novája” iránt egyre növekszik a hazai érdeklődés, s időközben külföldről is további ígéretes hírek érkeztek. Áprilisban még azt írtuk, hogy Pátkai Rozina bejutott Made in New York Jazz Competition döntőjébe, így az első öt legjobb énekes között vehet részt a májusi amerikai finálén. Azóta kiderült, hogy a Fenyvesi Márton hangszerelte The Man I Love / El Hombre que Yo Ame című Gershwin-átdolgozásuk 'Best Arrangement' kategóriában első díjat kapott a versenyen. A legfrissebb hír pedig még fantasztikusabb, hiszen a tavalyit követő újabb IMA-díjat (Independent Music Awards) ezúttal nem a közönségszavazatok alapján kapták, hanem a vokális jazzdal kategória első helyezését hozhatták el szintén a fent említett felvétellel. Az eredményhirdetést követő gálán a zenekar fellépő-partnerei közt a zsűri olyan világhírű tagjai léptek a színpadra, mint Randy Brecker vagy Lenny White.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?