Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BUDAPEST BÁR - KLEZMER PLUSZ... VENDÉG: BANGÓ MARGIT, LÁSZLÓ BOLDIZSÁR
Zsidó Nyári Fesztivál - Dohány utcai zsinagóga

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A Budapest Bár zenekar sikerének titka a kiváló zenei tudás mellett az, hogy mindig megújul, folyamatosan újabb és újabb inspirációt merít a különböző zenei műfajokból érkező énekesekből és vendégzenészekből. Sokféle műfajban és stílusban vannak otthon. Saját, védjeggyé vált “budapest báros” hangzásvilágukra hangszerelik a dallamokat, legyen szó klasszikus zenéről, swingről, jazzről, sanzonról, popzenéről vagy klezmerről.

2014 májusában a győri Öt Templom Fesztivál szervezőinek felkérésére a Budapest Bár zenekar egy teljes estés klezmer produkciót mutatott be a Győri Zsinagóga csodálatos épületében.  A program érdekessége, hogy a hallgatók felfedezhetik – a klezmer zene lüktetése, zeneisége és lelkülete egyáltalán nem áll távol egy cigányzenekartól. Ennek a műsornak a legjobb darabjai mellé válogatnak még zsidó szerzők által írott magyar nótákból és régi dalokból. Külön megtiszteltetés és öröm, hogy az immár Budapest Bár tag Mező Misi mellett a Zsidó Nyári Fesztivál alkalmából először a Budapest Bár zenekar Bangó Margittal és László Boldizsárral együtt lép fel. Bangó Margittal a zenekarvezető Farkas Róbert többször muzsikált már együtt a Száztagú Cigányzenekarban. László Boldizsár pedig a nagyszerű Cotton Club Singers élén – a Budapest Bárhoz hasonlóan – megidézte szórakozóhelyek, kávéházak világát is. A Budapest Bár  zenekar tagjai:  Farkas Róbert – hegedű, gitár Farkas Mihály – cimbalom Ökrös Károly – harmonika, zongora Kisvári Ferenc – dob, ütőhangszerek Farkas István – brácsa (vendég) Szekfű Károly – cselló (vendég) Bangó Margit – ének László Boldizsár – ének Mező Misi – ének
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?