Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÖBÖLBŐL VÖDÖRBE
Éless-Szín - IBS Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.4 / 10) - 36 értékelés alapján
  Leírás
GUY FOISSY: ÖBÖLBŐL VÖDÖRBE komédia 2 részben

Mókus és Csibili – a kedves házaspár, nem gazdagok, s nem szegények -, átlagemberek. Ők is – mint mi, mindannyian – álmodoznak, a térképre böknek és hipp-hopp képzeletben máris ott vannak… ahol … s addig, ameddig, a megvalósításhoz csupán a pénz hiányzik. Egy szép napon Mókus azzal állít be, hogy új életet kezdenek, tulajdonosok lettek. S elindulnak, hogy elfoglalják álmaik birtokát a tengerparton! De addig…?! Nos, ne lepődjenek meg, a történet a végén kezdődik, s aztán majd minden kiderül. Kellemes szórakozás ígéretével várom Önöket:   Éless Béla rendező Az előadást támogatja: Csömör Nagyközség Önkormányzata. Az előadás Guy Foissy engedélyével, az SACD és a Hofra Kft. (www.hofra.hu) közvetítésével” jött létre.
  Szereposztás
Nő-Csibili 
Nyertes Zsuzsa 
Férfi-Mókus 
Heller Tamás 
  Stáblista
Rendező 
Éless Béla 
Jelmez 
Rományi Nóra 
Zene 
Laár András 
Rendező munkatársa 
Valler Gabriella 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?