Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A 100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR ÉS BARÁTAI
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Hogy mi a cigányzene? Aligha létezik ennél nehezebben definiálható fogalom. Elsősorban talán nem is zenei műfaj, hanem előadói stílus. A rendkívüli virtuozitás, a maximális alkalmazkodóképesség és végtelen szabadság elegye. Világraszóló csoda, valódi hungarikum.

Rajongott érte Liszt, Debussy, Stravinsky és Yehudi Menuhin, no és rajonganak érte ma is milliók a világ minden táján. Az 1985-ben alapított 100 Tagú Cigányzenekar, e stílus legautentikusabb képviselője, már az ezredik koncertjén is túl jár, s a zenekar most huszonöt év után tér vissza a Zeneakadémiára. A klasszikus zenei kompozíciókból, autentikus cigánydalokból és népszerű dallamokból összeállított ünnepi műsor káprázatos koncertet ígér. Az est sztárvendége két világhírű, remek és virtuóz hegedűművész, Roby Lakatos és Lendvay József.
Vendég: Roby Lakatos, Lendvay József (hegedű), Sabbathsong Klezmer Band Műsorvezető: Tóth Géza,  Az est fővédnöke: Vattamány Zsolt, Erzsébetváros polgármestere,  Szerkesztő, producer: Beke Farkas Nándor Főprímás: Lendvai Csócsi József
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?