Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SNÉTBERGER QUARTET FEAT. MARKUS STOCKHAUSEN
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tavaly decemberben szólóesttel kápráztatta el a Zeneakadémia közönségét a friss Kossuth-díjas Snétberger Ferenc, idén rendkívüli muzsikusokból álló kvartettjével áll a Nagyterem színpadára.

A Berklee hajdani ösztöndíjasát, a Thelonius Monk Institute egykori növendékét, Oláh Tzumo Árpádot aligha kell bemutatni a hazai közönségnek, ahogy a Fesztiválzenekar, illetve a Claudio Abbado vezette Gustav Mahler Jugendorchester egykori bőgősét, a számos jazz-versenyen díjazott Barcza Horváth Józsefet sem. Toni Snétberger a kvartett vezetőjének fia, aki nemcsak jazzdobosként, hanem színészként is ismert Németországban. A vendég, Markus Stockhausen (a zeneszerző, Karlheinz Stockhausen fia) régi barátja és muzsikuspartnere Snétberger Ferencnek, aki így nyilatkozott róla: „Markus olyasmiket hoz ki belőlem, amiket egyébként soha nem játszom. A kommunikációnak ez a közvetlen fajtája valami egészen rendkívüli.”
Snétberger Ferenc Quartet: Snétberger Ferenc (gitár); Oláh Tzumo Árpád (zongora); Barcza Horváth József (nagybőgő), Toni Snétberger (dob) Vendég: Markus Stockhausen (trombita)
 
  Stáblista
Zenész 
Snétberger Ferenc 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?