Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MARCZI MUZSIKA – FELE KIRÁLYSÁG
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Marczi -Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 316 értékelés alapján
  Leírás
A Fele Királyság együttes négy tehetséges, Zeneakadémiát végzett klasszikus zenészből áll. Mégsem klasszikus zenei darabokat játszik, hanem híres, mindannyiunk által ismert mesék főcímdalait.

Egy-egy közismert dallamot leginkább arra használnak, hogy megmutassák, mennyire másképp hat egy-egy téma a zenei stílustól függően. Az országban egyedülálló módon használnak elektromos csellót, hegedűt, dobot, így műsoruk során meg tudják mutatni, hogy az eredeti hangzásukhoz képest, miben mások a klasszikus hangszerek ezen elektromos testvérei. A Fele Királyság minden tagja az improvizáció mestere, akik interaktív műsorukban megmutatják, milyen elemekből is áll össze egy zenemű, hogyan felelgetnek egymásnak a hangszerek, illetve hogy milyen is az, amikor két mese főcímdal egyszerre hangzik el. A zenekar tagjai: Alpár Balázs – billentyű, zeneszerzés; Farkas Izsák – hegedű; Simkó-Várnagy Mihály – cselló; Weisz Nándor – dobok. Olyan sikeres nagy- és kamarazenekarok tagjai, mint a világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekar, a Budafoki Dohnányi Zenekar és a Fugato Orchestra.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?